Over ons

De onderneming

Synergy Webdesign is in 2014 opgericht door Ra (Rajendre) Vishnudatt. Hij heeft zijn kennis en ervaring uitgebreid in een jarenlange samenwerking met Namaste Webdesign. In 2015 heeft hij Namaste volledig overgenomen. Synergy Webdesign heeft zich in de richting van het mkb gespecialiseerd terwijl Namaste Webdesign zich richt op therapeuten en healers als zzp-ers. Onder zijn leiding breiden beide namen zich uit, waarbij het begrip synergie het hart vormt.

Synergie

Synergie is een begrip dat een proces beschrijft waarbij het geheel meer is dan de som der delen. Wij handelen vanuit dit principe. Een samenwerking die zicht richt op voordeel voor alle partijen te behalen zorgt voor een groter eindresultaat. Ditzelfde geldt voor een ontwerp of dienst waarbij de onderdelen allen bijdragen aan het geheel.

Mentaliteit

Wij werken voor het beste resultaat, voor alle partijen. We zijn proactief en anticiperen de wensen van onze klanten om samen tot een prachtig eindproduct te komen. Wij leveren producten waarbij de kleuren passen bij uw smaak, de uitstraling klopt met uw visie, de functionaliteit aansluit bij uw wensen. Eén vloeiend geheel.