Persoonlijke gegevens

6 + 12 =

Meer informatie

Synergy Webdesign is gevestigd in Zwaag. Hoewel het kantoor hier te vinden is wordt er vanaf verschillende plaatsen in het land gewerkt aan de producten en diensten die wij aanbieden.

Adres:
Kosterstuin 73
1689 KD Zwaag

M: +31 (0) 616 080 645
E: info@synergy-webdesign.com
KvK: 62592386
IBAN: NL02 ABNA 0409 2331 45

 

Veelgestelde vragen

 
Wat is hosting?
De website moet ergens worden opgeslagen. Dit heet hosting. Onze hostingspakketten beginnen bij een bedrag van €9,95 per maand.
Wat betekent responsive?
Een website wordt responsive genoemd wanneer het beeld zich aanpast aan de grootte van het scherm van de gebruiker, zoals het scherm van een mobiele telefoon of tablet. Een voorbeeld vind je hier.
Wat is een domeinnaam?
Een domeinnaam is het internetadres dat u invoert in de browser. Bijvoorbeeld: www.synergy-webdesign.com. U kunt uw domeinnaam bij ons registreren of naar ons verhuizen zodat u alles centraal op een plek heeft ondergebracht.
Wat betekent synergy?
Synergie  is een begrip dat een proces beschrijft waarbij het samengaan van delen meer oplevert dan de som der delen. Het woord wordt gebruikt voor een situatie waarin het effect van een samenwerking groter is dan elk van de samenwerkende partijen afzonderlijk zou kunnen bereiken. Bron: wikipedia.

Dit is ons kernprincipe. Wij zijn ervan overtuigd dat dit zorgt voor een gezond bedrijf, dat een geweldige verstandhouding met haar klanten onderhoudt, terwijl het meewerkt aan een positieve toekomst. Dit effect is merkbaar in onze producten en diensten, waarin de onderdelen zó zijn afgestemd, dat zij elkaar aanvullen tot een harmonieus geheel.

Kan ik van pakket/abonnement wijzigen?
Ja, u kunt wijzigen, zonder gedoe. Neem daarvoor contact op.
Wat is een CMS?
CMS betekent “content management system”. Met een CMS kunt u zelf uw website aanpassen. Al onze websites worden geleverd met een ingebouwd CMS.
Kan ik zelf mijn website onderhouden?
U kunt zelf uw website aanpassen en onderhouden door gebruik te maken van het CMS dat wij inbouwen. Het is mogelijk om al het onderhoud bij ons uit te besteden zodat u hier geen omkijk naar heeft. Neem daarvoor contact op.
Zijn afbeeldingen bij de websitebouw inbegrepen?
Afbeeldingen zijn inbegrepen bij de uitgebreidere pakketten. U kunt ook zelf afbeeldingen aanleveren. Afbeeldingen kunt u via verschillende online diensten vinden op internet. Vaak moet hiervoor betaald worden of een verwijzing worden gemaakt naar de eigenaar van de afbeelding. U kunt natuurlijk ook  zelf gemaakte foto’s aanleveren voor de website. Ons blog bevat een artikel over het vinden van geschikte afbeeldingen.
Wat betekent die aparte tekst zoals 'Lorem Ipsum'?
Deze tekst  heeft zijn wortels in een stuk klassieke Latijnse literatuur. De tekst wordt niet gebruikt om haar betekenis, maar ter opvulling van een webpagina die nog niet af is. Zo krijgt u een indruk hoe de pagina eruit komt te zien. Meer informatie kunt u hier vinden.